Warm de winter door

De dagen worden langer, buiten wordt het kouder we zijn meer binnen, tijd om het binnen warm en knus te maken. Daar zijn een aantal makkelijk tips voor, openhaard aan of kaarsjes aan dat is vaak het eerste waar we aan denken. Maar denken we ook weleens over wat we op de vloer hebben liggen? In de meeste huizen in Nederland ligt er een harde vloer makkelijk in onderhoud en schoon te maken. Maar het is daardoor ook vaak koud en kil. Denk daarom eens aan een karpet. Deze zijn er in vele vormen, maten en materialen.

KARPET OP MAAT

Natuurlijk zijn er de standaard karpet maten maar die blijken vaak niet toereikend voor de woning van tegenwoordig. Daarom kan een karpet steeds vaker op maat gemaakt worden. Vaak gebeurt het op maat maken van karpetten van kamerbreed tapijt. Het voordeel hiervan is dat elke gewenste maat gemaakt kan worden. Dan is er vaak het volgende probleem hoe bepaal ik de maat? Ook daar zijn een paar simpele oplossingen voor. Gewoon simpel meten of met een oud laken de maat bepalen of eventueel een plattegrond maken.

Kies het juiste formaat karpet
Een karpet kan je in vele vormen laten maken. Rond, vierkant of een driehoek, maar welk formaat je het beste kan kiezen is soms best lastig. Daarom hebben wij een paar tips voor je. Met tapijt, kan je net als met verf, een ruimtelijk effect creëeren. De kleur, de hoogte van de pool en het patroon spelen een rol in het optisch langer, breder, hoger of lager laten lijken van een ruimte. Wil je geen kamerbreed tapijt? Ook een karpet kan van invloed zijn op hoe groot de ruimte aanvoelt. Zie hieronder onze voorbeelden.

Klein karpet Groot karpet

En is dan de juiste maat gekozen kom naar de winkel en laat je informeren over de vele verschillende mogelijkheden qua afwerking. Wij helpen u graag om van u huis u thuis te maken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *