ADVIES

Op zoek naar een nieuwe look?

Je zoekt jouw unieke woonbeleving met de juiste sfeer en bijbehorend comfort. Wij helpen we je met het samenstellen van een concreet en creatief woonplan. Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe look of net wat meer sfeer wilt creëren: de deur van Colors @ Home van der Lingen in Gorinchem staat altijd voor je open!

Advies in onze showroom

Wil je wat aanpassingen in je interieur en kom je er zelf niet helemaal uit. We denken graag met je mee in onze showroom in Gorinchem. Op basis van jouw woonwensen geven we een vrijblijvend woonadvies,  waarbij we uiteraard ook rekening houden met het te besteden budget. Want wij houden het inrichten van een woning graag betaalbaar.

Wat mag je verwachten?

We bespreken jouw persoonlijke interieur wensen waarbij we ook het gebruik van kleuren, materialen en vormen meenemen.

Vervolgens maken we een oriëntatieronde door onze winkel met als doel jouw smaak en voorkeursproducten te bepalen.

Na deze inventarisatie vertalen wij dit in een persoonlijk advies. Afhankelijk van de situatie doen we dit direct aan tafel of we maken een vervolgafspraak.

 Dit advies is gratis.

Interieuradvies op locatie 

Wij geven op verzoek ook advies op locatie. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

Stylingadvies

Ben je tevreden met je meubels maar lukt het je niet om de juiste sfeer te creëren? Wat maakt de ruimte net wat gezelliger en meer af? Ook daarmee helpen we je graag.

Tijdens een intake in de winkel bepalen we aan de hand van foto’s van je interieur wat er nodig is om meer balans in je interieur te krijgen. Je krijgt tips over kleurgebruik en accessoires. Vervolgens stellen wij een pakket accessoires samen, eventueel aangevuld met vloerkleden en verlichting waarmee we naar jouw huis komen om de puntjes op de “i” te zetten.