Welkom op de blog van Van der Lingen, Colors at Home.

Tips of aanvullingen? Mail ons.

Kleur van het jaar 2017

De must-have kleur van 2017 voor je interieur: DENIM DRIFT.

DENIM DRIFT en het ondersteunende kleurenpalet geven een frisse kijk op het leven. Een prachtig, eenvoudig te begrijpen kleurenpalet en toch zo nieuw, verfijnd en veelzijdig.

Blauw is de kleur die we elke dag tegenkomen. Denk aan de lucht en de kleding die we dragen. En dit jaar wordt het ook de kleur van onze muren. DENIM DRIFT is de must-have kleur van 2017. Het zal fantastisch staan op jouw muren!

Hou je kwast in de aanslag voor DENIM DRIFT, de kleur van het jaar 2017. Om te laten zien hoe divers DENIM DRIFT is zijn er 4 thema’s samengesteld waarbinnen deze kleur er elke keer weer anders uitziet.

Om alle aspecten van de kleur van het jaar tot uiting te laten komen, hebben we een familiepalet ontwikkeld van blauw in diverse tinten; een nieuwe manier om kleurencombinaties te benaderen.

Wij kunnen voor u dit mooie kleurenpalet voor u mengen in diverse verven.

 

Warm de winter door

De dagen worden langer, buiten wordt het kouder we zijn meer binnen, tijd om het binnen warm en knus te maken. Daar zijn een aantal makkelijk tips voor, openhaard aan of kaarsjes aan dat is vaak het eerste waar we aan denken. Maar denken we ook weleens over wat we op de vloer hebben liggen? In de meeste huizen in Nederland ligt er een harde vloer makkelijk in onderhoud en schoon te maken. Maar het is daardoor ook vaak koud en kil. Denk daarom eens aan een karpet. Deze zijn er in vele vormen, maten en materialen.

KARPET OP MAAT

Natuurlijk zijn er de standaard karpet maten maar die blijken vaak niet toereikend voor de woning van tegenwoordig. Daarom kan een karpet steeds vaker op maat gemaakt worden. Vaak gebeurt het op maat maken van karpetten van kamerbreed tapijt. Het voordeel hiervan is dat elke gewenste maat gemaakt kan worden. Dan is er vaak het volgende probleem hoe bepaal ik de maat? Ook daar zijn een paar simpele oplossingen voor. Gewoon simpel meten of met een oud laken de maat bepalen of eventueel een plattegrond maken.

Kies het juiste formaat karpet
Een karpet kan je in vele vormen laten maken. Rond, vierkant of een driehoek, maar welk formaat je het beste kan kiezen is soms best lastig. Daarom hebben wij een paar tips voor je. Met tapijt, kan je net als met verf, een ruimtelijk effect creëeren. De kleur, de hoogte van de pool en het patroon spelen een rol in het optisch langer, breder, hoger of lager laten lijken van een ruimte. Wil je geen kamerbreed tapijt? Ook een karpet kan van invloed zijn op hoe groot de ruimte aanvoelt. Zie hieronder onze voorbeelden.

Klein karpet Groot karpet

En is dan de juiste maat gekozen kom naar de winkel en laat je informeren over de vele verschillende mogelijkheden qua afwerking. Wij helpen u graag om van u huis u thuis te maken

Pikachu, pokemon

Pokemon vangen bij ons in de winkel

Binnenkort kun je pokemons vangen bij ons in de winkel aan de marinus spronklaan nummer 69 in Gorinchem. Hou onze facebook pagina in de gaten voor meer info.

Je krijgt korting wanneer je er een in onze winkel vangt. Ook is er een leuke prijs te winnen.

pokemon bal

 

 

 

 

Pokémon is een mediafranchise, eigendom van The Pokémon Company, die rond 1995 werd gecreëerd door Satoshi Tajiri. Het is toegespitst op fictieve wezens genaamd “Pokémon”, die worden gevangen en getraind door mensen, Pokémon Trainers genoemd, om ze elkaar te laten bevechten voor de sport.

Oorspronkelijk werd het uitgebracht als een duo role-playing game voor de Game Boy die met elkaar verbonden konden worden, ontwikkeld door Game Freak en uitgegeven door Nintendo. Pokémon is sindsdien uitgegroeid tot de op een na succesvolste game-franchise ter wereld, na Super Mario.[1] De Pokémonfranchise bestaat onder andere uit spellen voor diverse Nintendo-platforms/consoles, ruilkaartenspellen, manga-strips, een anime-televisieserie en bijbehorende speelfilms en een tijdschrift. Ook zijn er verschillende accessoires afgeleid van de televisiereeks, gaande van knuffels tot kledij. Het kaartspel is sinds 1999 wereldwijd verkrijgbaar (waaronder in de Benelux), en is nog steeds populair onder schoolgaande jeugd (7-12 jaar). De anime Pokémon was in Nederland voor het eerst te zien op Fox Kids, wat later werd omgedoopt tot Jetix en later Disney XD. In Vlaanderen (België) was Pokémon voor het eerst te zien op VT4, wat later VIER werd, ook is de anime te zien op vtmKzoom en Kadet. Daarnaast is Pokémon te bekijken via Netflix en gratis via de officiële Pokemon.nl website.

In november 2005 kondigde 4Kids Entertainment, dat de niet-spel gerelateerde licentie van Pokémon in handen had, aan dat het de licentieovereenkomst niet had verlengd. Pokémon USA Inc. (nu The Pokémon Company International), een dochteronderneming van het Japanse Pokémon Co, beheert nu de Pokémon-licentie buiten Azië. De totale brutowinst van de Pokémon-mediafranchise lag in 2014 wereldwijd op 4 biljoen Yen (ongeveer 29,79 miljard euro). In 2014 alleen al bracht Pokémon 2 miljard dollar op (ongeveer 1,79 miljard euro).[2]