VLOEREN

Vloeren in een woning kunnen per ruimte verschillen. Colors @ Home van der Lingen in Gorinchem geeft u graag een vrijblijvend advies.

Soorten vloeren

Vloeren zijn er in verschillende soorten, zo heb je tapijt, parket, laminaat, marmervloer, linoleumvloer, gietvloer, siergrindvloer enzovoort. Deze vloeren zijn ook weer in verschillende soorten te verkrijgen. Je kan de vloeren kiezen die aansluiten bij jouw smaak. Daarnaast is het bij het kiezen van vloeren ook belangrijk om te zorgen dat de meubelen en kleuren die je kiest passen bij de vloeren die je in je woning hebt. Hout is heel sfeervol: Houten vloeren heb je in allerlei soorten. Eiken hout, laminaat, parket, kersen hout. PVC vloeren in huis kunnen heel handig zijn. PVC vloeren van hoge kwaliteit hebben een hogere slijtweerstand dan houten vloer, zijn vochtbestendig en hebben toch de uitstraling van een houten vloer. PVC vloeren zijn geluidloos, onderhoudsarm, hebben een vriendelijke prijs en zijn leverbaar in enorm veel uitvoeringen. Het is geen natuurlijk product waardoor het minder verouderd.

De geschikte vloer

Er zijn dus veel soorten vloeren, maar bij de keuze komt meer kijken. Zo moet je er rekening mee houden met wat je mooi vindt, wat binnen je budget past, wat praktisch is voor de ruimte waar je het gaat leggen en wat lang mee kan gaan. Belangrijk dus om van te voren goed na te denken en wat onderzoek te doen over welke vloeren geschikt zijn voor je woning. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor vloerverwarming. In de artikelen op deze pagina leest u tips en informatie over het kiezen van de geschikte vloer voor je woning.

Vloerkleden

Nadat je een vloer hebt gekozen, kan je er ook nog voor kiezen om er een vloerkleed op te leggen. Deze kun je gebruiken om wat kleur aan te brengen in de ruimte of om lege en kale ruimte wat warmte en opvulling te geven. Vloerkleden zijn er in allerlei soorten en maten, voor iedereen is er dus wel een vloerkleed naar zijn of haar smaak te krijgen. Hulp nodig bij het kiezen van het juiste vloerkleed? Kom langs in onze grote showroom.