BEHANG

Wil je behang dat bij jouw interieur past? Bij Colors at Home Lingen in Gorinchem vind je altijd de nieuwste collecties behang volgens de laatste trends. Bij ons heb je een uitgebreide keuze uit uni’s, kleuren en stijlen. Of ga voor een mooie foto aan de wand. Behangen is al lang geen kliederboel meer. Het is een stuk gemakkelijker geworden. Vliesbehang plak je rechtstreeks op de muur.

Behang of behangsel is een decoratieve muurbedekking op een licht soort canvas of sterk papier, om vochtplekken of scheuren te verdoezelen. Vroeger gedrenkt in was en olie, tegenwoordig met een kunststof toplaag. Het aanbrengen van behang wordt behangen genoemd.

Zeker bij behang is het van belang dat u exact de juiste hoeveelheid bestelt en niet hoeft na te bestellen. Daarom rekenen wij graag voor u uit wat u minimaal en maximaal aan behang nodig heeft en krijgt u van onze alle benodigde instructies om een perfect eindresultaat te kunnen garanderen. Als u dat wilt kunt u het behangen ook aan onze vakmensen overlaten.

Wanneer u een afspraak bij ons inplant nemen wij uitgebreid de tijd.

Hieronder nog meer info over de verschillende soorten behang:

Behang Kinderkamer

Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang!

In ons assortiment vindt u kinderbehang met leuke prints voor jongens en meiden. Zo vindt u online behang met voertuigen, dieren, cartoons, cupcakes of bloemen, maar ook van Disney hebben we leuke prints. Liever een rustig behang voor de kinderkamer? Ook dan hebt u een ruime keuze in ons assortiment kinderbehang! Kies bijvoorbeeld voor een wolkenpatroon, een enkele behangstrook door de kamer of een zachte bloemenprint.

In onze showroom aan de Marinus Spronklaan 69 in Gorinchem treft u een ruime keuze! Wij adviseren u graag hierin!

Prinsessen zijn favoriet bij veel meisjes, terwijl jongens voor stoerdere onderwerpen kiezen. Disney-figuurtjes doen het ook altijd goed. 

Foto behang
Foto behang is zeer geschikt om je interieur persoonlijk te maken. Je hebt de keuze uit standaard collecties maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf een foto te laten afdrukken. Een vakantiefoto, een foto van je mooiste herinnering of gewoon een foto die goed bij je interieur past.